Hur får jag tag i billigt snus?

Om du är trött på dyra priser för snus i butiken så ska du veta att det finns sätt att få billigare snusprodukter. Framförallt behöver du vara om dig och kring dig. Det gäller att slå till när det blir en kampanj och att tänka framåt. Om du kan få ett paketpris är det klart att du ska kolla om fler av dina vänner vill köpa med dig.

Köp snus online för att spara pengar

Om du vill få tag i riktigt billigt snus utan att tumma på kvalitet och bäst före datum ska du köpa det online. Nätbutiker har ofta väldigt attraktiva priser. Det du ska tänka på när du köper ditt snus på nätet är att du då också ska köpa i tid.

Det kan ju ta en dag eller två innan ditt snus kommer hem i brevlådan och då gäller det att du inte står utan. Om du gör det finns ju risken för att du betalar ett överpris i en kiosk bara för att du inte kan vänta.

Köp snuset av vänner

När det blir nödsituation så kanske du kan köpa några prillor eller portionspåsar från vänner. Detta bör inte bli för dyrt. På så vis kan du vänta på att få hem snuset till bättre pris. Det går ju inte lika snabbt som alkoholförbränning men nästan.

Om vi tänker oss att du kan klara dig på två portionspåsar som du lånar, köper eller får gratis av en vän kan du spara en massa pengar trots att det krisar.

mer pengar
Tänk till och spar pengar!

Köp inte gammalt snus

Det du inte ska göra för att dra ner på kostnaderna för din snusning är att börja köpa gammalt snus. Det kan bli riktigt trist om du får en dosa som inte bara smakar illa utan också gör dig illa. Det är alltid bättre att köpa en fräsch produkt som är färskt. Även om det kommer att kosta lite mer.

Planering är A och O

Oavsett om du vill ha en enkel middag, vill sluta röka eller vill lägga mindre pengar på kläder så är planering otroligt viktigt. Precis som med allt annat så kan du göra upp en budget för din snusning.

Bestäm hur mycket du lägger på snuset varje månad och håll dig till detta. Det du snart kommer att lägga märke till är att du med bra priser online kan få råd med variation och riktigt bra snus. Då du slipper de där stunderna då du betalar för mycket för snuset för att det är slut så kommer du att få råd med bättre snus och med olika smak.

Lär dig mer om olika typer av snus för att se om du kan tänka dig en annan sort som kanske är billigare. Genom att testa dig fram kan du till sist hitta det billigaste snuset som faller dig i smaken.