Hur hittar du en present till flickvän som hon aldrig glömmer?

Du vill överraska henne med en present som hon aldrig hade väntat sig. Du vet med säkerhet att det ska vara något som hon blir otroligt glad för, men vad ska du ge henne? Om du är ute efter en ovanlig och riktigt bra present till flickvän ska du läsa vidare. Problems har lösningen!

Låt henne slippa städa då hon fyller år!

Det här är en present till flickvän som kan bli till ett minne för livet. Hon förväntar sig inte att få en komplett städning. Du lejer en städfirma som gör precis allt. Idag kan städtjänster även ta hand om uppgifter som att stryka. Skäm bort henne med flera timmars städning!

En upplevelse kan vara fantastiskt

Gör något tillsammans. Klättra i berg, ät choklad eller gå spökrunda i en stad. Ta en titt här på upplevelser. Du kan snabbt beställa något som du tror din flickvän skulle uppskatta. En upplevelse passar lika bra som födelsedagspresent till flickvän som då du bara känner att det är dags att visa lite mer kärlek.

Ett unikt smycke för henne

Det här är en av de bästa presenter till flickvän som du kan ge. Ett personligt smycke som kanske har era namn eller en form som är unik för henne. När du tänker på saken så vet du ju en hel del om vad hon tycker om. Är det kanske elefanter? Ge henne ett handgjort silversmycke i form av en elefant!

Har du större budget för present till flickvän kanske du kan välja ett smycke av guld med diamanter. Eller någon annan sten som hon älskar. Om du inte är säker får du snoka lite. Klura ut vad hon gillar bäst och överraska med ett unikt smycke. Det kommer hon aldrig att glömma!

Erbjud dina tjänster

Det här är ett koncept som barn ofta tycker om. De har inte budget att gå och köpa saker till mamma och pappa så de ger städning, matlagning och liknande. Du kan göra samma sak. Erbjud dig själv som slav för en dag som present till flickvän!

Hon kan be dig om allt från att ordna läckan i toaletten till att laga en brakmiddag till henne och några kompisar. Du gör allting med ett leende. Kanske också med en kul liten dräkt. Det blir definitivt ett minne som ni kommer att skratta gott åt.

Dra iväg på en resa

Packa hennes väska och ordna med biljetter, ni ska ut och åka! Det här är en bra present till flickvän om du vet att hon tycker att det är okej med den här typen av överraskningar. Dessutom måste du ju ha tillgång till hennes garderob för att packa åt henne.

Om du inte har tillgång till hennes kläder kan du luras lite. Påstå att ni ska göra något annat och att hon behöver ombyte med sig. Säg att ni ska ut och campa i skogen och sedan flyger ni iväg till ett härligt spahotell. Du får ordna med vacker klänning till middagen där!

Skaffa en metalldetektor till henne

Det här är en unik present till flickvän som kommer att leda till så många spännande utflykter. Med en metalldetektor kan ni hitta spännande saker i skog och mark. På en vanlig strand går det att fiska upp en hel del bråte men också värdesaker från sanden med detta verktyg. En rolig leksak för er båda och en present till flickvän som liksom du tycker att äventyr är ett måste. Kom bara ihåg att ni måste ha ett tillstånd för att få använda den.

Har du fler tips eller vill du berätta om en unik födelsedagspresent till flickvän som du klurade ut? Dela gärna med dig i kommentarerna så att fler får veta och kan göra samma sak!